o nama

Dobro došli u našu Platnural obitelj! 

O NAMA

U današnjem užurbanom svijetu čovjek se odmaknuo od tradicionalnih životnih i prehrambenih navika, a samim time i tradicionalnog načina liječenja zdravstvenih problema. 

Ono što nam priroda nudi, carstvo i obilje neizmjernih blagodati, treba širokogrudno prihvatiti i iskoristiti kako bi svoj život učinili kvalitetnijim i zdravijim.       

Uviđajući promjene i zdravstvene probleme koji su zatekli današnjeg „užurbanog čovjeka“ te u nadi kako bi ljudima pružili pomoć i omogućili potragu za alternativnim putem liječenja i poboljšanja kvalitete života, odlučili smo osnovati Plantural

Plantural Vam nudi brigu o vlastitom organizmu i zdravlju kroz fitoterapijsko savjetovanje, odnosno savjetovanje za liječenje ljekovitim biljem, čajne mješavine te druge pripravke od ljekovitog bilja i  super food – biljnu hranu u prahu bogatu vitaminima i mineralima.

Josip Užarević

Vlasnik poduzeća Plantural d.o.o, Josip Užarević, rođen je 20.02.1993. u Slavonskom Brodu, a svoje poslovanje vodi u Gundincima, mjestu smještenom na istočnoj strani Brodsko-posavske županije.

Zvanje fitoterapeuta stekao je u učilištu Galbanum u Zagrebu, a ideja osnivanja poduzeća i bavljenja fitoterapijom proizašla je iz osobnih zdravstvenih problema.

Potaknut vlastitim iskustvom i primjenom ljekovitog bilja shvatio je kako kroz alternativu čovjek može pomoći sam sebi i učiniti svoj život kvalitetnijim i zdravijim.

Iako vrlo mlad, svojim savjetima pomogao je mnogim ljudima te entuzijastično nastoji pomoći svima onima koji su spremni krenuti u promjenu svojih životnih navika.

GALERIJA SLIKA IZ NAŠEG
LJEKOVITOG VRTA

Kontakt

Želimo Vas upoznati!

Ispunite kratku formu i započnimo s Vašom dozom zdravlja – zajedno!