3 dnevni vikend program detoksikacije crijeva pripravcima od ljekovitog bilja

Dobrobiti 3 dnevnog programa detoksikacije crijeva!

Smanjite vjetrove i nadutost 

Izbacite zaostale fekalne materije  i toksine iz probavnog sustava

Povećajte energiju i smanjite želučane tegobe

Pokrenite rad probavnog sustava

Smanjite kilažu

Zašto je potrebno čišćenje crijeva?

Danas, većina ljudi misli da ih izuzetno brz život onemogućava da uzmu dvije minute svog brzog života, nekoliko puta dnevno, kako bi izbacili otpad iz najvećeg organa u svom tijelu. Danas, prosječna osoba konzumira životinjsku hranu koja ne sadrži nikakva vlakna, prerađenu hranu koja stvara otrove i talog u njihovim crijevima i onemogućava im da vrše normalnu nuždu, čak i kad imaju vremena. Zdrav način života i temeljito čišćenje, detoksikacija crijeva trebao bi biti prvi i najvažniji korak za svakoga tko želi poboljšati kvalitetu svog života!

  Kada počnete bilo koji program čišćenja organizma, izbacuju se otrovi koji su bili smješteni u vašoj masnoći i mišićima, i u različitim organima. Tokom efikasnog čišćenja, kada se ovaj otpad izbaci, on se smješta u debelom crijevu kako bi bio brzo izbačen iz organizma. Ako imate zatvor, ili neredovnu stolicu, ovi otrovi se tu smještaju, mogu se ponovo upiti i učiniti da se osjećate loše. Zbog toga mnogi klijenti, koji su počeli sa programom čišćenja, a da prije toga nisu osigurali da njihovo debelo crijevo radi, osjećaju slabost, drhtavicu, mučninu, glavobolju, drugim riječima, osjećaju se užasno.

CRIJEVA su najveći eliminacijski organ u tijelu. To je glavni način kako da otpad izađe iz tijela. Kad crijeva ne rade kako bi trebala, fekalni otpad se skladišti, i prije ili kasnije dehidrira i nabija se u debelom crijevu. Na kraju, otpad se pretvara u mulj te će vas trovati tako da će ga tijelo natrag apsorbirati.

Blokirano debelo crijevo može uzrokovati nepregledan popis simptoma i bolesti poput nelagode u trbuhu, alergije, tjeskobu, astmu, bol u leđima, zatvor, grčeve, depresiju, umor, žudnju za hranom, glavobolje, hemoroide, probavne smetnje, nesanicu, razdražljivost, nedostatak seksualne želje, gubitak koncentracije i pamćenja, menstrualne probleme, mučninu, slab apetit, probleme s prostatom, kožne probleme, debljanje.

ISKUSTVA KORISNIKA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ukoliko ste zainteresirani za naš 3 dnevni program čišćenja crijeva, slobodno nam se javite putem kontakt forme te ćemo vam preporučiti najbolje prirodne pripravke za čišćenje CRIJEVA!

Podijeli ovu priču

Priče slične ovoj