14 dnevni program detoksikacije jetre i žuči pripravcima od ljekovitog bilja

ljekoviti cajevi

Dobrobiti 14- dnevnog programa detoksikacije jetre i žuči!

Očistite jetru od masnoće i potaknite rad žučne vrećice

Smanjite nadutost i poboljšajte probavu

Povećajte energiju

Smanjite kilažu

Zašto je uopće potrebno čišćenje jetre i žučne vrećice?

Jetra je najizdržljiviji organ u vašem tijelu. Ona obavlja mnogo različitih funkcija,više od bilo kog drugog organa. Ono što znamo je da ona stvara glukozu, jedinu kemikaliju koja nam daje čistu energiju. Stvara enzime koji neutraliziraju otrove u vašoj krvi. Stvara hormone, razbija masnoću, ubija bakterije i viruse, sintetizira proteine i skladišti sve; od imunih stanica do željeza i vitamina A, B12 , D, E, K itd. Sve što jedete i pijete je probavljeno i putuje od crijeva, kroz portalnu venu, najprije do jetre. Sve što uđe u vaša usta mora prvo proći kroz jetru, i kroz njene mnogobrojne bezopasne provjere, prije nego što uđe u krvotok kako bi nahranio svaku stanicu u tijelu. Jedna od najvažnijih funkcija jetre je da proizvodi enzime i brojne druge kemikalije koje neutraliziraju i čine bezopasnim sve štetne i otrovne supstance u hrani, vodi i zraku.

Nijedna bolest se ne pojavljuje preko noći. Bolesti srca, rak  skoro sve bolesti se razvijaju mjesecima,   pa čak i godinama, nakon što jetra prestane čistiti tjelo. To je njen posao. 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini, svake sekunde, jetra neprekidno čisti vašu krv.
Njen posao je da uhvati, očisti, neutralizira, onesposobi, ubije i eliminira sve što ste udahnuli, unijeli ili upili, a što bi moglo naštetiti vašem tijelu. Bakterije, gljivice, virusi, paraziti, ostaci farmaceutskih lijekova, alkoholna pića, stara dotrajala crvena krvna zrnca, kancerogena isparenja iz plastike, toksične kemikalije iz domaćinstva, pesticidi, insekticidi, konzervansi, kemijski dodaci u hrani na vašem tanjuru, prirodni ili umjetni toksini, predstavljaju supstancije s kojima se jetra bori. Postoji doslovno milijun toksičnih tvari koje cirkuliraju krvotokom i povrijeđuju svaku stanicu vašeg tijela. Kad jetra ne bi neprekidno uklanjala ove toksične tvari, umrli bismo za nekoliko sati!

Očuvanje jetre čistom i zdravom uistinu će pomoći vašem srcu. Jedna od glavnih funkcija jetre je održavanje balansa između količine masnoće i kolesterola u krvi. Previše masnoće u krvi uzrokuje da krv postaje gušća, što uzrokuje visoki krvni tlak. Čišćenjem jetre potičete njenu učinkovitost, masnoća i kolesterol u krvi će se vratiti u početnu ravnotežu, olakšavajući pritom rad srca.

ISKUSTVA KORISNIKA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ukoliko ste zainteresirani za naš 14 dnevni program čišćenja jetre i žuči, slobodno nam se javite putem kontakt forme te ćemo vam preporučiti najbolje prirodne pripravke za čišćenje JETRE!

Podijeli ovu priču

Priče slične ovoj